PIKANTNÍ GULÁŠ NA ŽAMPIONECH:

Napsal 1ivetta.bloger.cz (») 6. 6. 2010 v kategorii Recepty - Guláše, přečteno: 705×

750 g hovězího masa (nejlépe kližky), 250 g žampionů, 3 velké cibule, 5 stroužků česneku, Solamyl, 1 sklenka červeného vína, pepř, sůl. Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a obalíme v Solamylu. Na tuku zprudka opečeme a potom vyjmeme. Ve výpeku osmahneme pokrájenou cibulku, česnek, žampiony. Po 5 minutách přilijeme víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Vložíme zpět maso a dusíme doměkka.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Anetka z IP 2a00:1028:83ca:*** | 30.7.2015 08:29
Zkoušel jste někdo gulášek smažit na pánvi? Maso hodně orestovat a pak zasypat paprikou? Když máte pánev s nepřilnavým dnem, můžete si to dovolit www.dommo.cz/


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel devět a třináct