PEPŘOVÉ KULIČKY NA ŠPEJLI + GRILOVANÁ RYBA NA JEHLE + RYBA OD ŠÉFKUCHAŘE

Napsal 1ivetta.bloger.cz (») 16. 6. 2010 v kategorii Recepty - grilování, přečteno: 763×

PEPŘOVÉ KULIČKY NA ŠPEJLI:

Mleté maso, drobně pokrájené papriky (kozí rohy) a sůl dobře propracujeme. Tvarujeme kuličky o průměru 3 cm, které obalujeme ve steakovém koření. Napichujeme na grilovací jehlu střídavě s kolečky cibule a zvolna grilujeme. Podáváme s chlebem, hořčicí a čerstvou zeleninou.

GRILOVANÁ RYBA NA JEHLE:

Plátky filetované ryby pokapeme citrónovou šťávou, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a nakrájíme na malé kostky. Na kovovou jehlu střídavě napichujeme filé, kousky žampionů, malé cibulky, malá rajčata (rybízová), kousky zelené papriky. Grilujeme asi 5 minut, podáváme s rýží, zeleninovým salátem. Můžeme přelít ochuceným jogurtem s nasekanou pažitkou.

00119mju-7

RYBA OD ŠÉFKUCHAŘE:

Plátky filetované ryby nakrájíme na kousky a posypeme kořením na ryby. Zakápneme olejem a necháme do druhého dne uležet. Střídavě napichujeme na grilovací jehly kousky ryby, anglické slaniny a plátky cukety. Během grilování pokapeme citrónovou šťávou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a osm